05.05.2024
Підприємці Тернопільської громади можуть отримати до 100 тис. грн на власну справу Фото:https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fdrohobych-rda.gov.ua%2Fnews%2Fotrymaty-hrant-na-vidkryttya-chy-rozvytok-biznesu-mozhna-v-mezhakh-novoyi-uryadovoyi-prohramy-yerobo.html&psig=AOvVaw14Otz0HJ3onAK0kzjv296L&ust=1679299767146000&source=images&cd=vfe&ved=0CBAQjRxqFwoTCOjqwqvG5_0CFQAAAAAdAAAAABAE

Підприємці Тернопільської громади можуть отримати до 100 тис. грн на власну справу

Триває грантовий конкурс «Роби своє», який дає можливість підприємцям отримати на започаткування чи продовження власного бізнесу до 100 тис. грн.

На грантову підтримку можуть подаватися:

  • бізнеси, що вже працюють;
  • підприємці, які мають бізнес-ідею і шукають кошти на її втілення;
  • підприємці, які релокують свою справу.

Основними критеріями для відбору переможців є: інноваційність проєктів, економічна складова, створення нових робочих місць, соціальний ефект у громаді та/або залучення до бізнесу чи роботи переселенців, інформує міська рада.

Для того, щоб подати заявку до участі, необхідно перейти за посиланням.

Кінцевий термін подачі – 5 травня 2023 р. Оголошення переможців заплановане на 25 травня. Запитання можна надсилати на електронну адресу: doyourbusiness@mhp.com.ua

Як зазначають організатори конкурсу, цього року своїм фокусом у підтримці бізнес-проєктів визначено продовольчу безпеку. Вирішили спрямувати зусилля на створення успішної екосистеми малого бізнесу в регіонах, яка б давала людям роботу та забезпечувала громаду або й область товарами чи послугами у сфері продовольчої безпеки.

Цьогоріч заплановано підтримати не менше 50 проєктів. Сумарний бюджет конкурсу становить 6 млн грн.

До слова, минулого року у межах конкурсу благодійний фонд профінансував 74 бізнес-ідеї на суму понад 6 млн грн у 11 областях України.