06.05.2024
Куди у Тернополі скаржитися через неправильне паркування? Фото:https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fprm.ua%2Fshtraf-za-nepravilne-parkuvannya-mozhe-zrosti-do-34-tisyach-grn%2F&psig=AOvVaw1DcqvG3-MF1KNdEPWLAjlH&ust=1683014098883000&source=images&cd=vfe&ved=2ahUKEwjx57Kd0tP-AhVQvioKHWADDhYQjRx6BAgAEAw

Куди у Тернополі скаржитися через неправильне паркування?

Впродовж п’яти років у Тернополі з метою впорядкування у сфері паркування працюють інспектори управління муніципальної інспекції та вживають заходів адміністративного впливу до порушників правил паркування.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Зважаючи на запроваджений в Україні воєнний стан, важливо забезпечити проїзд спецтранспорту, який допомагає ЗСУ та допомагає життєдіяльності міста, тому хаотичне паркування транспорту ускладнює дорожній рух.

Інспектори з паркування працюють у різних мікрорайонах міста, зокрема, центральній частині Тернополя, на перехрестях, пішохідних переходах, смугах для руху громадського транспорту, у місцях, де заборонено паркуватися відповідно до дорожніх знаків та розмітки.

Водночас  інспектори з паркування також приділять увагу фіксації порушень,  а саме: паркування на газонах та у дворах багатоквартирних будинків.  Тому в управлінні муніципальної інспекції нагадують мешканцям, що повідомляти про порушення правил паркування за номером 073 01514 81  із фотофіксацією порушень та зазначенням адреси для подальшого реагування інспекторів з паркування, відповідно до повноважень.