26.04.2024
На Тернопільщині запрацює «БавовнаХаб»

На Тернопільщині запрацює «БавовнаХаб»

У Зборівській громаді тривають роботи зі створення BavovnaHub. Це волонтерський простір для допомогти та підтримки військових і їхніх родин, пише Область.

Як розповіла керівниця молодіжного центру Зборова Леся Голояд, ґрант зі створення простору реалізовують у рамках ініціативи «Діалоги перемоги: Участь молоді у відновленні України».

«Вже зараз ми вбачаємо велику потребу реабілітаційних та менторських заходів і розуміємо, що така потреба лише буде зростати. Завдяки спільній роботі плануємо реалізовувати нові ґранти для цих родин, створювати профільні заходи, надавати консультації та допомогу. Заходи з підтримки жінок військових та заходи для покращення ментального здоров‘я дітей військових.ьРемонтні роботи виконуємо спільно з колективом «Будинку культури міста Зборів», – написала Леся Голояд.

Як розповіла Леся Голояд, ініціатива «Діалоги Перемоги» реалізується у партнерстві із Міністерством молоді та спорту України та ГО «Молодіжна платформа» за підтримки проєкту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що фінансується МЗС Данії.