26.04.2024
Презентація книги Неоніли Крем’янчанки “Гроно калини на долоні” відбудеться сьогодні у Тернополі

Презентація книги Неоніли Крем’янчанки “Гроно калини на долоні” відбудеться сьогодні у Тернополі

27 квітня о 11 год у читальному залі бібліотеки ім. Л. Каніщенка Західноукраїнського національного університету відбудеться зустріч з Крем’янчанкою Неонілою (Дригуш-Следзінська Неоніла) – членкинею Національної спілки письменників, авторкою семи книг на історико-патріотичну тематику, у тому числі й нарисів й оповідань про боротьбу УПА на Тернопіллі, Майдан і Небесну сотню, російсько-українську війну на сході України.
Присутні матимуть нагоду познайомитись із творчістю Неоніли, яка, водночас, презентуватиме Книгу про героїв російсько-української війни «Гроно калини на долоні».
270-сторінкове видання із фото та ілюстраціями містить понад 70 художніх нарисів та оповідань на основі документальних розповідей українських воїнів, учасників АТО/ОСС, військових медиків, волонтерів із різних куточків України.
Книгу проілюструвала талановита художниця польсько-литовського походження, яка зараз мешкає у Києві, волонтерка – Беата Куркуль. Вона відома завдяки своїм численним малюнкам українських військовослужбовців, учасників війни на сході України.