25.04.2024
Лікарі з Тернопільщини під обстрілами рятують життя людей Фото:https://www.facebook.com/DOZTODA/posts/pfbid02qWZbstmGaZiJDgfEEcTA7GF7QM2iup5h3pTJqpbFQJdMNm4tWaX1EmCPS6ButpZRl

Лікарі з Тернопільщини під обстрілами рятують життя людей

На Херсонщинi працюють бригади екстреної медичної допомоги з рiзних регiонiв України. Серед них i лiкарi з Тернопiльщини.

Про це повiдомила директорка департаменту охорони здоров’я областi Ольга Ярмоленко. За її словами, медики пiд обстрiлами рятують життя людей.

Лiкарi екстреної медичної допомоги не лише оглядають пацiєнтiв та призначають лiкування, а й евакуюють важкохворих та роздають гуманiтарну допомогу, часто ризикуючи життям.

«Допомога лiкарiв у таких умовах надзвичайно важлива. Адже росiяни хотiли знищити медичну галузь цього та iнших регiонiв. Вони й надалi продовжують це робити, нещадно обстрiлюючи лiкарнi Херсонщини. Страшно навiть уявити, скiльки б ще життiв забрали росiяни, якби не героїзм наших медикiв. Вони щодня, не шкодуючи себе, рятують наших людей. Вони стали справжнiми героями медичного фронту», – йдеться у повідомленні.