26.04.2024
У Тернополі збирають кошти для підтримки життя новонароджених близнят

У Тернополі збирають кошти для підтримки життя новонароджених близнят

Шумчанка Марія Гаврилюк  нещодавно народила двох донечок-близнючок. Щаслива мати і новонароджені перебувають у Тернополі. Поте, для донечок необхідна медична допомога.

“Дорогі друзі та жителі Шумської громади, звертаюся до Вас за допомогою! Мене звати Марія Гаврилюк (проживаю у м. Шумськ), я є мамою двох новонароджених дівчаток-близнят Ангеліни та Єви (їм ще менше місяця) та хлопчика 8 років. Близнятка Ангеліна та Єва з перших хвилин життя перебувають у Тернопільській обласній дитячій клінічній лікарні. Необхідні кошти для лікування дівчаток, яких у моїй родині недостатньо. Немовлята прооперовані, стан здоров’я у них дуже важкий: у Ангелінки є шанс на життя, проте діагностовано кишкову непрохідність, а у Єви ситуація складніша, потрібно підтримувати її життєдіяльність. Буду вдячна, якщо підтримаєте моїх дівчаток, і з Вашою допомогою вони відчуватимуть менше болю.

Номер картки
5168 7520 1226 2898 (Гаврилюк Марія)
Я вірю, що разом ми зможемо зібрати необхідні кошти…”,- пише мати у соцмережі.  Її повідомлення поширила Шумська територіальна громада.