26.04.2024
У Збаражі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід “Здорова Україна”

У Збаражі відбувся фізкультурно-оздоровчий захід “Здорова Україна”

Школярі 6-8 класів зібрались у спорткомплексі міста Збараж, щоб взяти участь у фізкультурно-оздоровчому заході «Здорова Україна», приуроченому Дню Святого Миколая. Відбулося спортивне дійство 13 грудня 2022 року. Перед початком заходу, аби підготувати дітей до фізичних навантажень, налаштувати їх на перемогу, фітнес-тренер Юрій Ткачик провів веселу руханку під музику. Після цього власне і розпочались веселі змагання, участь у яких взяло шість команд, а саме: «Козаки», «Спортсмени», «Дюшески», «Ареал», «Гепарди» та «Мандаринки».
Хлопчики та дівчатка мали можливість позмагатися у різноманітних цікавих естафетах, які тривали більше двох годин, продемонструвати всі свої вміння у швидкості, спритності та витривалості. Як відомо, саме у таких змаганнях найбільше проявляються колективізм, згуртованість, воля до перемоги, тому саме ці якості і допомагали командам виступити якнайкраще. В результаті, перше місце виборола команда «Ареал», друге місце здобули «Дюшески», а третє – «Мандаринки».
Переможці та призери нагороджені медалями, відзнаками та сувенірною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а всі учасники заходу отримали солодкі призи від управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації, а ще друковану продукцію від видавництва «Школярик» та бутильовану воду від ПрАТ «Добра Вода».
Організатори: Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»”, Управління освіти, молоді та спорту Збаразької міської ради.