26.04.2024
Від 22 листопада у Тернополі діятиме оновлений графік вимкнень світла Фото:https://glavcom.ua/economics/finances/vimknuli-svitlo-hto-vinen-i-yak-kompensuvati-zbitki-751586.html

Від 22 листопада у Тернополі діятиме оновлений графік вимкнень світла

Як повідомляє ВАТ «Тернопільобленерго, з 22 листопада у Тернополі та області графік погодинних вимкнень споживачів від електроенергії діятиме цілодобово, у зв’язку з критичною ситуацією в енергосистемі України внаслідок ракетних обстрілів.

Графік погодинних вимкнень споживачів розроблено з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернополя та області і застосовуватиметься виключно за вказівкою диспетчера НЕК “Укренерго” (вищого оперативного рівня) у разі виникнення необхідності збалансування енергосистеми України.

Час відсутності електроенергії складатиме по чотири години, однак відключення відбуватимуться двічі на добу для кожної групи.

У разі гострої необхідності, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів міста та області і в поза зазначені години вказані у графіку.

Також, у разі відсутності потреби, в зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися.

Ознайомитися з оновленим графіком погодинних вимкнень електроенергії можна за посиланням.