26.04.2024
П’ять призових місць вибороли тернопільські атлети на командному чемпіонаті України з легкої атлетики

П’ять призових місць вибороли тернопільські атлети на командному чемпіонаті України з легкої атлетики

П’ять призових місць вибороли тернопільські атлети на командному чемпіонаті України з легкої атлетики, який відбувся 24-25 вересня ц.р. на стадіоні «Скіф» ЛДУФК в Львові. Змагання проводились по трьом віковим групам, окремо серед дорослих та молоді, юніорів та юнаків.

В першу чергу слід відзначити вихованку Бережанської ДЮСШ – Тетяну Когут, яка в бігу на 1500м з високим результатом 4.32,85 сек здобула перемогу серед юніорок. Тренують спортсменку Володимир та Богдан Дуди.

Дві срібні нагороди серед юнаків вибороли Правецька Ольга в бігу на 1500м (ОДЮСШ, тренер Ольга Стефанишина) та в стрибках в довжину Ільєнко Єлизавета (тренер Віктор Ворко).

І бронзовими призерами стали ще двоє вихованців обласної ДЮСШ; Віктор Гнатів (тренери Богдан та Оксана Дуди) в бігу на 3000м з перешкодами серед дорослих спортсменів, якому на жаль не хватило 11 сотих до результату кандидата в майстри спорту України, та в штовханні ядра серед юнаків Навроцький Олексій (тренери Дахновський Леонід, Шмуляєва Галина).

В бігу на 100м серед юнаків Антонів Олександр (Зборівська ДЮСШ, тренер Володимир Небельський) зупинився за крок до п’єдесталу, зайнявши четверте місце, повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області