26.04.2024
Розкішний порнограйнд з Дніпра зазвучить у Тернополі

Розкішний порнограйнд з Дніпра зазвучить у Тернополі

Важкий концерт для нелегких часів!
8 жовтня у Тернополі виступатимуть:
CVNTH – це розкішний порнограйнд з Дніпра, заснований у 2017 році учасниками Brain Defloration та Pornogenerator. Вас чекає півгодини веселих танцювальних соромітських пісень у дусі старої школи грайндкору, горграйнду з елементами рок-н-ролу. Якщо вас не лякає свиняче рохкаяння в мікрофон та інші ревіння моржа – цей гурт для вас!
https://m.facebook.com/rozkishnytsya
Важкий тернопільський бенд Triumfate відомий своїми потужними виступами наживо. Цього разу вони приготували вам пару сюрпризів. Перший – це свіжа кров в колективі – доволі досвідчений вокаліст Станіслав Потапенко (SVIY), відомий вам вокалом в гуртах Sale Only та Aftermath. А другий сюрприз вас буде очікувати безпосередньо на цьому унікальному двіжі, який може вже ніколи не повторитись. Потужніший мошпіт та качовий слем очікує вас 8го жовтня на тенетах Na Пошті.
https://www.instagram.com/triumfate/
afterphase project – Чад і розвал у дусі deathcore з елементами mathcore/djent. Продемонструємо вам акробатичні елементи шоу та змусимо агресивно рухатись. Навіщо ? На славу сатані та смерті русні звісно!
https://instagram.com/afterphase_project_band
Квитки: https://secure.wayforpay.com/payment/dawning
Перші 10 квитків за акційною ціною!
Зібрані кошти буде передано Українській добровольчій армії.