26.04.2024
До Тернополя їдуть переможці Koza music battle і фіналісти нацвідбору на “Євробачення” 2022

До Тернополя їдуть переможці Koza music battle і фіналісти нацвідбору на “Євробачення” 2022

До нас їдуть переможці Koza music battle і фіналісти нацвідбору на “Євробачення” 2022!
Їдуть для того, аби зібранти кошти для медичного батальйону “Госпітальєри”
Гурт Our Atlantic є представниками української молодої музичної сцени. Працюють у напрямку якісної популярної музики у жанрі соулу та диско-фанку. Випустили два альбоми, один з яких був натхненним українським вусатим фанком 60-70-х років. У вересні зіграли свій перший великий сольний концерт у Києві.
“Програма називається “До \ Після” та складається з двох частин. “До” – це наш особистий досвід, з чого ми починали – куди ми прийшли – і куди ми рухаємось далі. В той самий час говорячи нашому слухачеві, що нас хвилюють одні і ті самі теми, – розповідають учасники гурту. – А у частині “Після” – йдеться про психологічні стани, які люди переживають під час війни. Так ми прагнемо говорити про те, що за допомогою творчості можна допомогти людям краще розуміти один одного. Бо ми всі маємо різний досвід цієї війни”.
Однак головна думка всієї програми “До \ Після” – нагадати, що звісно, в нашому житті має бути місце для розради і гумору, але ми маємо не випадати з реальності. А наша реальність зараз – це війна.
Подія відбудеться в укритті, у просторі Креативного кластеру Na пошті за адресою вул. Коперника, 4.
Вхід -будь-яка купюра