25.04.2024
“Мамська схованка” коло підтримки для мам з немовлятами в Тернополі

“Мамська схованка” коло підтримки для мам з немовлятами в Тернополі

У понеділок, 12 вересня, о 11 годині в Тернополі розпочнеться зустріч матерів, які виховують немовлят.  Центр глибинної психології “Самість” пропонує підтримуючі зустрічі для мам з немовлятами “Мамська схованка”.
“Мамська схованка” – це простір, куди мама може “втекти” на півтори годинки щотижня, щоб провести час в підтримуючому дружньому колі. Зустрічі відбуватимуться у вільному форматі за супровідом практикуючого психолога. “Мамська схованка” пропонує зануритись у вільну, відпочинково-підтримуючу атмосферу. Організатори пропонують розмовляти, мовчати, ділитись накопиченим, розділяти свої переживання в колі таких же мам, які зможуть отримати підтримку психолога. “Будемо при бажанні малювати, розмальовувати – це допомагає зняттю напруги і стресу, в якому ми всі зараз знаходимось в умовах війни. Навіть у відносно безпечних містах, таких, як Тернопіль
Окрім підтримки та живого спілкування, що проходитиме в затишних безпечних умовах, будуть пропонуватися цікаві творчі техніки на отримання внутрішнього ресурсу. Буде чаювання, приносьте смаколики. Безперечно, що ви можете приходити на зустрічі зі своїм немовлятком. Щоб вам було максимально зручно, попіклуйтесь про те, щоб взяти з собою для немовляти слінг, люльку чи автокрісло – щось, що є звичним для дитини і вас, коли є потреба дати відпочити собі, звільнити руки”,- йдеться в анонсі.
Коли: щопонеділка
Час: 11:00 – 12:30
Місце: Центр глибинної психології “Самість”
Адреса: м. Тернопіль, вул. Чумацька, 1, каб. 302 (гот. Галичина)
БЕЗКОШТОВНО
Кількість в групі – до 6 мамочок
Про намір відвідати зустріч пишіть у месенджер/вайбер або телефонуйте завчасно +380994445283
Олена Скала, аналітично-орієнтований психолог, юнгіанський психотерапевт