26.04.2024
День Незалежності з українцями з інвалідністю

День Незалежності з українцями з інвалідністю

Півроку повномасштабної війни росії проти України та 6 місяців невпинної роботи Fight For Right. Останні 6 місяців ми разом із партнерами рятуємо життя людей з інвалідністю та боремося одразу у двох війнах – росії проти України та дискримінації проти прав людини. Наразі нам вдалося допомогти майже чотирьом тисячам людей з інвалідністю. Наша команда кейс-менеджерів/ок працює 24/7 щодня, допомагаючи евакуювати людей із найнебезпечніших точок, надаючи юридичну та психологічну допомогу, гуманітарну підтримку й асистивні технології.

Доєднуйтеся до нас 24 серпня о 18:00 за Києвом, щоб відсвяткувати 31-у річницю Незалежності України разом зі спільнотою українців та українок з інвалідністю. Почуйте кожну дивовижну історію, познайомтеся з героями та геройками, які здебільшого залишаються невидимими, розділіть наше горе та наші маленькі радості, відзначте успіхи, яких ми досягли разом, обговоріть виклики та долучіться до побудови наших планів на майбутнє. Зокрема, на заході ми представимо новий проєкт «ТЕПЛО» для задоволення потреб українців/ок з інвалідністю під час однієї з найсуворіших зим в нашій історії нашої держави. Ми віримо: разом зможемо зігріти понад 5000 людей!
Мова заходу: англійська з українським перекладом. Також буде доступний переклад українською й американською жестовими мовами, англійські субтитри.
Посилання для реєстрації

Голова Fight For Right Юлія Сачук: “Півроку війни показали нам, що Україна бореться з усіх сил. Ми втрачаємо дуже багато людей на фронті. Ми втрачаємо дуже багато ресурсів. І зі свого боку, як організація, яка багато років відстоювала права людей з інвалідністю, хочеться забезпечити безпеку саме цих людей: щоб ми не втрачали людей серед цивільного населення, щоб ми мали змогу підтримувати їхні життя, допомагати їм виживати Наш досвід показав, що спільнота людей з інвалідністю робить свій дуже великий внесок у перемогу; ми продовжуватимемо це робити. Ми дуже вдячні усім, хто задонатив/ла, хто підтримав/ла українців й українок з інвалідністю. Ми цього ніколи не забудемо. Врятовано майже 4000 людей. Ще багато запитів у роботі; ми щодня отримуємо в середньому 50 запитів. Вони дуже різні, часом складні та багатокомпонентні. Ми готуємося до зими. Усі разом тримаємо цей гуманітарний фронт, показуючи, що взаємопідтримка, взаємодопомога і солідарність теж роблять вагомий внесок у спільну перемогу.

Й окремо хочеться розказати про команду: тих людей, які волонтерять, працюють, щодня відповідаючи на дзвінки, контактуючи з людьми, заспокоюючи їх, надаючи юридичні консультації, дбаючи про те, щоб люди вчасно отримали ліки, щоб люди мали крісло колісне, яке дозволить їм бути мобільними там, куди вони виїхали, або там, де вони залишаються. Кожен запит – це велика та вагома історія порятунку життів”.