26.04.2024
Як планувати в умовах війни та постійних змін?

Як планувати в умовах війни та постійних змін?

Хочете зрозуміти, як правильно планувати майбутнє в поточних умовах та що робити, коли все йде не за планом? Тоді вам варто відвідати шосту лекцію курсу самозарадності в рамках проєкту “Women For The Future”, де експертка Уляна Ходорівська розкаже про всі нюанси планування у світі, що постійно змінюється.
Для кого ця лекція? Для українок, які втратили роботу і/або дохід внаслідок війни, і зараз шукають нові можливості для працевлаштування та професійного розвитку.
Під час лекції обговорять:
▪️мінливість світу як нова норма та як це впливає на професійну ситуацію і життя в цілому;
▪️вміння адаптуватися та гнучкість — де їх брати і чому вони у вас вже є;
▪️основні принципи гнучкого планування;
▪️«аптечка швидкої допомоги» або що робити, якщо все йде шкереберть.
🔶 Спікерка: Уляна Ходорівська — кар’єрна консультантка. Провела понад 1200 годин приватної практики. Працює з такими темами як зміна сфери діяльності, вихід з вигорання та кризи, професійні трансформації, самопрезентація в переговорах, професійна самооцінка.
➡️ Лекція безкоштовна. Для участі зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/qabQ6d7s8sQe7inz5
Захід проводиться в межах курсу самозарадності — циклу інтерактивних онлайн-лекцій, під час яких експерти/-ки допоможуть розібратись в інструментах самозарадності для підвищення рівня життєстійкості жінок та дівчат, які втратили роботу чи джерела доходу через війну. Більше про курс: https://women.happymonday.ua/#initiatives
Проєкт Women For The Future реалізовується Happy Monday (ГО «Професіонали майбутнього») за підтримки проєкту ООН Жінки «Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні», що фінансується Урядом Швеції, та в співпраці з Офісом Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції.
15 вересня
🕓 17:00-18:30 (UTC+03)
📍 трансляція YouTube
Організатори події: UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні та Happy Monday