26.04.2024
Восток SOS шукає “Богдана” для евакуації

Восток SOS шукає “Богдана” для евакуації

Богдан Хмельницький, Богдан Ступка, твій однокласник Бодя з молодшої школи… Нам не потрібні всі Богдани світу, а потрібен лише один — вітчизняний автобус «‎‎Богдан»

До 24 лютого 2022 року звичайні жовті «Богданчики» возили українців на роботу, в школи та садочки та й просто у справах, але сьогодні — вони рятують життя. На цих автобусах наші евакуаційні бригади вивозять мирних жителів з гарячих точок.

З початку повномасштабного вторгнення ми допомогли понад 25 тисячам осіб виїхати з прифронтових територій на Донецькому та Луганському напрямках. Наразі наша команда готова відкривати нові напрямки й рятувати людей з Запорізької області, де ситуація погіршується щодня.

Чому саме «Богдан»?

Усім нам знайомий автобус вміщає до 30 пасажирів з багажем. Ним можна вивезти до відносно мирного життя родини з дітьми, молодих людей, пенсіонерів, маломобільних осіб та осіб з інвалідністю, власників домашніх тварин та самих пухнастиків.

Способи підтримати нас:

1) Восток SOS прийме «Богдана» в дар!

Якщо ви власник чудо-транспорту, який хотіли б пожертвувати на евакуацію — пишіть нам в особисті повідомлення в Інстаграм або Фейсбук.

2) Хочеш допомогти Восток SOS евакуювати людей, але не можеш подарувати нам автобус «Богдан»? Кидай донат!

Ціна автобуса — 5 тисяч доларів.

Кожен з вас може зробити пожертву на придбання новенького «Богдана», паливо та інші потреби евакуаційних бригад. Реквізити для переказу можете знайти тут. У призначенні вказуйте “Благодійний внесок на Богдана” 🙂

3) Розмісти інформацію про пошуки автобуса на своїй сторінці!

Ми будемо вдячні за поширення інформації на ваших сторінках або сторінках медіа та інших видань.