26.04.2024
У Лановецькій громаді відкрили коворкінг простір для підприємців

У Лановецькій громаді відкрили коворкінг простір для підприємців

В рамках співпраці Лановецької міської ради та Програми USAID DOBRE сьогодні, 11 травня, відбулось відкриття коворкінг простору для підприємців громади.
«Співпраця міської ради з Програмою DOBRE – це більше десятка успішних проєктів. Тепер це ще й простір для самореалізації та розвитку бізнесу нашої громади», – зазначив міський голова Роман Казновецький.
Привітала Лановеччину із відкриттям директорка Департаменту економічного розвитку і торгівлі Тернопільської ОВА Галина Воляник, зазначивши, що саме завдяки активності та ініціативі міського голови та його команди у партнерстві з міжнародною Програмою вдалось реалізувати цей проєкт.
Присутніми на заході були Віталій Кудлак – голова Кременецької РВА, Олег Процик – фахівець з розвитку громад Тернопільського офісу Програми USAID DOBRE, Віталій Юрків – експерт з місцевого економічного розвитку Програма DOBRE та представники бізнес структур, громад та організацій.
У рамках проєкту відбулась панельна дискусія, брифінг та виставка картин загиблого воїна-земляка Олега Дробоцького.
Коворкінг у Ланівцях це:
1) відеостудія;
2) конференц-зал;
3) фотостудія;
4) робочі місця для підприємців;
5) кухня;
6) зона відпочинку для підприємців.
Коворкінг (Co-working) – це специфічна організація праці людей, при якій в одному спільному просторі об’єднуються люди з різною зайнятістю, для спілкування та творчої взаємодії.