26.04.2024
У Підгаєцькій громаді обговорять як змінити назви совдепівських вулиць

У Підгаєцькій громаді обговорять як змінити назви совдепівських вулиць

На виконання розпорядження міського голови Підгаєцької міської ради від 14 березня 2023 року № 30 «Про проведення громадського обговорення з питання перейменування вулиць у Підгаєцькій міській територіальній громаді» виконавчий комітет Підгаєцької міської ради інформує про початок проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць на території Підгаєцької міської територіальної громади.
Організатор громадського обговорення – відділ з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці міської ради (вул. Шевченка, 39, м. Підгайці, e-mail: pidgmiskrada@ukr. net, тел. (067) 499 16 41, (067) 135 53 06).
Особа, відповідальна за проведення громадського обговорення – начальник відділу з питань транспорту, благоустрою, інфраструктури, цивільного захисту та охорони праці міської ради Михайло Рудий.
Громадські обговорення відбудуться протягом 2 (двох) місяців з дати оприлюднення інформації на офіційному сайті міської ради в період з 29 березня 2023 року по 29 травня 2023 року.
Форма проведення – електронні консультації.
Поштова адреса та адреса електронної пошти для подання пропозицій (зауважень) у письмовій/електронній формі: (вул. Шевченка, 39, м. Підгайці, e-mail: pidgmiskrada@ukr. net, тел. (067) 499 16 41, (067) 135 53 06).
Пропозиції (зауваження) подаються в письмовій/електронній формі до 29 травня 2023 року із зазначенням прізвища, власного імені (усіх власних імен), по батькові (за наявності), адреси проживання особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх повного найменування, коду ЄДРПОУ та адреси місцезнаходження. Анонімні пропозиції (зауваження), подання з уживанням ненормативних форм лексики не публікуються та до результатів обговорення не включаються.
Результати громадського обговорення оприлюднюються на офіційному сайті міської ради (pidgmiskrada@ukr. net) протягом 14 календарних днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень).
До участі у громадських обговореннях запрошуються зацікавлені особи та усі бажаючі жителі Підгаєцької міської територіальної громади.