21.09.2024
Борсуківська громада на колінах та з невимовним болем зустріла полеглого Героя

Борсуківська громада на колінах та з невимовним болем зустріла полеглого Героя

Борсуківська громада на колінах та з невимовним болем зустріла у неділю, 29 січня, відважного захисника, який віддав найцінніше – своє життя за волю та свободу кожного із нас.
Дягілев Микола Володимирович (30.11.1983 р.н.) із с. Борсуки пішов на війну 25 жовтня 2022 року, він був стрільцем-санітаром стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти військової частини А4267, повідомляє офіційна сторінка Борсуківської громади у Фейсбуці.
Життя воїна обірвалось 26 січня 2023 року під час артилерійського обстрілу, поблизу населеного пункту Миколаївка, Бахмутського району, від отриманих поранень не сумісних із життям.
Немає слів, якими можна розрадити сім’ю, родину, друзів…У загиблого героя залишилась дружина Ольга, маленькі діти: син Владислав (2014 р.н.) та дочка Каріна (2017 р.н.), мати, батько та сестра.
Рідні люди чекали та молилися за свого тата, чоловіка, сина, брата, за те, аби він повернувся до них живий та здоровий. Проте війна безжальна та страшна, забирає найкращих наших захисників і небесне військо знову поповнилось відважним українським воїном.
Ми щиро співчуваємо усім рідним загиблого та розділяємо це страшне горе.
Вічна пам’ять герою.
Сьогодні, 30 січня о 10:00 год. відбудеться церемонія поховання загиблого Героя.