23.04.2024
На Тернопільщині стартував проєкт “Варта вашої оселі”

На Тернопільщині стартував проєкт “Варта вашої оселі”

У всіх областях України проект реалізовує Департамент поліції охорони за підтримки Національної поліції з метою популяризації ефективних засобів захисту житла від зловмисників, створення безпекового середовища в громадах та профілактики злочинів проти власності.

 – На сьогодні поліція охорони Тернопільської області перебуває на варті майже 10 тисяч об’єктів, серед яких квартири та житлові будинки, – зазначає начальник Управління поліції охорони в Тернопільській області Олег Іващенко. – У межах проєкту «Варта вашої оселі» відбуваються зустрічі з потенційними клієнтами, представниками ОСББ, презентації інноваційних новинок охоронного обладнання. Щодня наші працівники надають індивідуальні консультації щодо засобів захисту житла, пропонують та встановлюють їх відповідно до вимог і запитів кожного клієнта. Ми працюємо з провідними виробниками найсучасніших систем охорони, під’єднуємо об’єкти до головного централізованого пульта спостереження, тож у разі надзвичайної ситуації миттєво спрацьовує сигналізація – і на місце події оперативно виїжджає озброєний наряд реагування.

Нагадуємо, що поліція охорони – єдина в Україні охоронна структура, працівники якої мають право на носіння зброї та застосування владних функцій щодо правопорушників. Лише торік завдяки її охоронним послугам вдалося запобігти понад 11 тисячам квартирних крадіжок в Україні. Станом на початок 2023 року під її надійною охороною перебуває більш ніж 200 тисяч приміщень із майном фізичних осіб по всій території держави.