24.04.2024
У Тернополі діти Героїв будуть їздити у транспорті та кататися на теплоходах безкоштовно Фото:https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fvolodymyrets.city%2Farticles%2F233978%2Fbf-diti-geroiv-dopomagaye-dityam-yaki-vtratili-odnogo-abo-oboh-batkiv&psig=AOvVaw2a1hpthH8YAoTfjc4ede0x&ust=1678276375687000&source=images&cd=vfe&ved=0CBAQjRxqFwoTCID8luzgyf0CFQAAAAAdAAAAABAE

У Тернополі діти Героїв будуть їздити у транспорті та кататися на теплоходах безкоштовно

У Тернополі на черговому засіданні сесії прийняли рішення щодо запровадження спеціальних пільг для дітей Героїв. 

Так, згідно рішення сесії, діти Героїв мають право безкоштовно їздити у громадському транспорті міста, та без оплати кататися на міських теплоходах, інформують Тернополяни.

Також діти Героїв матимуть першочергове право влаштуванням дітей у дошкільні, загальноосвітні, професійно-технічні навчальні заклади громади  та у Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола.

Зарахування дітей  Героїв у гуртки закладів позашкільної освіти, відвідування дітьми  спортивних груп також буде відбуватися на безоплатній основі.

Поширюються такі пільги на родини та дітей, які зареєстровані на території Тернопільської міської територіальної громади, та які прибули з інших територій України, та проживають на території Тернопільської міської територіальної громади і зареєстровані як вимушено переміщені особи.