25.04.2024
2 березня у Тернополі відбудеться відкриття виставки “Домашнє насильство: розумій правильно і запобігай”

2 березня у Тернополі відбудеться відкриття виставки “Домашнє насильство: розумій правильно і запобігай”

“Домашнє насильство… Про це важко та складно говорити. Зазвичай про нього заведено мовчати.
Домашнє насильство… А що знаєте про це ви? Що знає про це кожен з нас? Чи розуміємо ми домашнє насильство правильно і чи запобігаємо його проявам?
Центр розвитку ініціатив “ІнСорс” запрошує 2 березня в ТРЦ “Подоляни”, де о 12:00 відбудеться відкриттч виставки “Домашнє насильство: розумій правильно і запобігай”, що розкриває тематику домашнього насильства та інформує про методи його запобігання й реагування.
Під час події буде можливість обговорити наявну ситуацію щодо запобігання домашньому насильству, поспілкуватися з профільними спеціалістами та отримати відповіді на актуальні для вас питання.
Подія відкрита для участі всіх охочих. Захід відбувається за підтримки ТРЦ “Подоляни”.
______________________________________________________________________
Проєкт “Тернопільська громада: об’єднуємо зусилля для запобігання домашньому насильству” реалізується Центром розвитку ініціатив “ІнСорс”
Виставка відбудеться у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій публікації, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади