24.04.2024
Сьогодні відкривається виставка портретів українських композиторів

Сьогодні відкривається виставка портретів українських композиторів

Унікальна виставка портретів українських композиторів відкривається сьогодні о 13 годині у Галереї Львівського органного залу.
Це синтез живопису, графіки, цифрового дизайну, музики та літератури. На цій виставці розгорнуться історії з життя та творчості провідних українських композиторів, а також авторів, чиї імена були незалуговано забуті чи навмисне стерті з нашої памʼяті.
Створені спеціально для проєкту Ukrainian Live, на стінах галереї Органного “оживуть” портрети художника Гліба Рахманіна, а також дизайни Арсенія Дісковського та Юлії Пендрак. Їх доповнять милі біографії композиторів, авторства Максима Луніна, а зануритися у всесвіт кожного з композиторів допоможуть QR-коди з посиланням на їхню музику.
Також вперше і лише на цій виставці буде представлено найменший у світі портрет Михайла Вербицького, автора музики до Національного гімну України. А найбільший існуючий портрет композитора можна оглянути в Органному залі.
Виставка діятиме впродовж місяця. Галерея Львівського органного залу працює щодня з 13:00 до 19:00. Вхід у Галерею – за рахунок Органного залу.
Просимо мати з собою документ, що посвідчує особу.
У разі оголошення повітряної тривоги під час концерту його буде перервано, а гостям запропоновано перейти в безпечне місце.
Квитки можна придбати:
у касі Органного залу щодня з 13:00 до 19:00
онлайн на https://lviv.kontramarka.ua/…/lvivskij-organnyj-zal-533…
//вікові обмеження: ~7+/