24.04.2024
У Чорткові діти масово підтримують ЗСУ коштами юний Матвій Гевко з міським головою Чорткова

У Чорткові діти масово підтримують ЗСУ коштами

Переглядаючи офіційні сторінки органів місцевого самоврядування на Тернопільщині, журналісти “очевидця” помітили, що на сторінці Чортківської міської ради дуже багато повідомлень про підтримку ЗСУ дітьми. Це приємно порадувало.

“Ще зовсім юний Матвій Гевко мріяв, як і більшість хлопців його віку, про великий іграшковий трактор. Сумлінно збирав гроші на його придбання, але війна внесла корективи.

«Перемога важливіша!», – гордо та не по роках зріло заявив хлопчик, принісши до благодійної скрині у міській раді 1500 гривень..”- повідомляє Чорківська міська рада 19 січня.

Того ж дня знову благодійна скриня для збору коштів на потреби воїнів із Чортківської громади поповнилась грошима. Цього разу Вероніка Венгер, Софія Живенюк, Марія Данильчак та Вероніка Мазур зробили свій безцінний внесок у велику українську перемогу, принісши 2000 грн.  Повідомляє 19 січня Чортківська міська рада.

На фото Вероніка Венгер, Софія Живенюк, Марія Данильчак та Вероніка Мазур

17 січня двоюрідні брати Назар Сусла і Сергій Єрмолаєв – учні Чортківської ЗОШ І-ІІІ ступенів #7, придбали для українських воїнів 4 пари водонепроникних штанів.

двоюрідні брати Назар Сусла і Сергій Єрмолаєв

Того ж 17 січня для українських воїнів дошкільний навчальний заклад №9 «Золотий ключик» передав 10 комплектів термобілизни та 10 шт. карематів, а Станіслав Кучарський і Ігор Пилип принесли дві пари тактичних рукавиць, дві пари наколінників та налобний тактичний ліхтар.