24.04.2024
10 січня Олег Скрипка дасть концерт “Щедрик” у Тернополі

10 січня Олег Скрипка дасть концерт “Щедрик” у Тернополі

10 січня у Тернополі відбудеться концерт Олега Скрипки “Щедрик”.  Початок концерту заплановано о 18:00 годині у Тернопільському драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка.

Різдво – є  одним з найбільш улюблених свят українців, бо в цей день ми прославляємо одну з найвеличніших подій Священної історії щирим і сповненим радості привітанням: „Христос рождається – славіте Його!”

Бо ж власне саме це свято приховує велику божественну таїну народження Світла, Любови і Життя, що безсумнівно, і є тим дивом з див, яке ми переживаємо щороку.

У наш буремний час важких випробовувань ми потребуємо любови, злагоди і витримки якнайбільше. Різдво Христове — як нове очищення, воно виводить нас з темряви до світла, зцілює духовно, об’єднуючи в єдину могутню християнську родину.

Так давайте ж всі зберемось на Святковому Дійстві у Тернополі 10-го січня 2023р. І нехай голоси наші стануть спільно – сильними в радісних Різдвяних піснях, несуть нам силу і кріпость духу і плоті. Нехай Український Щедрик лунає гучно по нашій землі, як символ відновлення та очищення України від ворога, як символ народження нової сильної Вкраїнської Держави.

Олег Скрипка і його команда Країни Мрій ще з далеких часів плідно працювали на теренах української традиції та відвойовували духовний простір українського Різдва на супротив новорічної радянщини.

У цей надзвичайно складний час становлення нашої держави ми всі повинні пройнятися духом любові й будувати нове життя у світлі Христових заповідей і моралі. І нехай оцей всемогутній, преображаючий дух світлого Народження Христового запанує в наших серцях нині і повсякчас, і на віки вічні! Славимо Його!

Переможного Різдва Вам, щиро і натхненно віддано Ваш Олег Скрипка з усім гуртом – оркестром світлої волі і усіма побратимами, і всією українською нацією!

Вартість квитків від 300 до 780 гривень