24.04.2024
BlaBlaCar запускає нові функції для підвищення надійності

BlaBlaCar запускає нові функції для підвищення надійності

BlaBlaCar робить важливий крок в побудові надійного сервісу і пропонуємо нашим користувачам дві важливі функції – нову систему онлайн-бронювання і Верифікований Профіль.

BlaBlaCar представив нову систему онлайн-бронювання, яка мотивуватиме пасажирів відповідальніше ставитись до поїздок і зменшить кількість скасованих бронювань. Запуск цієї функції був призупинений на початку 2022.

“Ви могли помітити, що вартість поїздки, яку ви бронюєте, змінилась. Це пов’язано з тим, що в неї включений сервісний збір для пасажирів. Сервісний збір допоможе нам покращувати рівень безпеки платформи і створювати ще більше інновацій. При цьому оплата водію, встановлена під час публікації поїздки, залишається незмінною. Пасажир, як і раніше, сплатить суму, яку вказав водій, готівкою після поїздки, а сервісний збір – онлайн. Розмір сервісного збору залежить від ціни, яку водій встановив за свою поїздку. Якщо водій скасує бронювання, пасажир зможе знайти іншу поїздку протягом 24 годин. Збір буде автоматично переведений на нове бронювання. Якщо жодне з бронювань не підтвердиться, сервісний збір буде повернений. Зміцнюємо довіру в спільноті з функцією “Верифікований Профіль”. Також ми запровадили функцію “Верифікований Профіль”, яка спрямована на зміцнення довіри в українській спільноті. Ця функція є добровільною і доступною для всіх учасників BlaBlaCar, вам потрібно лише підтвердити свій номер телефону, адресу електронної пошти та посвідчення особи. Після цього синій бейдж автоматично генерується у вашому профілі, щоб про нього знала вся спільнота”,- йдеться в офіційному повідомленні BlaBlaCar.