26.04.2024
У Лановецькій громаді стартував процес зварювання міні-печі з автомобільних дисків

У Лановецькій громаді стартував процес зварювання міні-печі з автомобільних дисків

ПОТРІБНІ АВТОМОБІЛЬНІ ДИСКИ!!!
Теплі речі для бійців – це не лише термобілизна й інший одяг. Це і буржуйки. Їх успішно виготовляють працівники газової служби у Ланівцях. Хлопцям потрібні лише порожні газові балони, решту необхідних штук до них знаходять самі. Процес у них вже налагоджений. Величезна вдячність усім причетним!!!
Але в Лановецькій громаді стартував процес зварювання міні-печі з автомобільних дисків. Універсальну буржуйку попросив боєць із Білозірки. Він артилерист. Потрібна була мобільна “грілка” – щоб поставити у кузові вантажівки, їжу підігріти, чай гарячий, якщо на виїзді, ну, і самим зігрітися. А якщо хлопці на місці дислокації – взяли за ручки і перенесли в окоп.
Таку міні-пічку взялися зробити у Шушківцях. Староста Віктор Яремчук віддав свої відпрацьовані диски з автівки, а Іван Павленко за декілька днів віддав йому готовий виріб, пише у соцмережі Наталя Гамера
До речі, Іван – вимушений переселенець з Херсонської області. В його практиці це перша буржуйка. Але, судячи із наступних замовлень, які маємо від захисників, не остання. У процесі роботи можна буде й удосконалювати ці залізні вироби.
Друзі! Для виготовлення теплих речей для наших захисників майстрам-волонтерам потрібні порожні газові балони та автомобільні диски. Кого цікавить волонтерська діяльність і ви зможете безкорисливо допомогти військовим, телефонуйте: 0978030710.
Автомобільні диски можна приносити в Лановецький міський будинок культури. В робочі дні і робочий час.
Наближаємо перемогу разом! Дякуємо всім, хто не втомлюється втомлюватись! Віримо ЗСУ і допомагаємо, хто як уміє!