24.04.2024
На гостину до “Берегині”

На гостину до “Берегині”

Тернопільська міська бібліотека №4 для дорослих запрошує на творчу зустріч з тернопільськими майстринями з нагоди закриття виставки ” Нев’янучі барви народного мистецтва”.
“Зберемся гуртом, щоб похвалитися своїми роботами, надихнутися від коліжанок, погомоніти про життя за горнятком кави та просто гарно провести час. Благодійний внесок на потреби бібліотеки 20 грн. Гарно буде прийти у вишитій сорочці. Не прогавте! Краще побачити все самому, ніж потім почути, як було файно, від інших!”,- повідомляють організатори.

“Нев’янучі барви народного мистецтва” розквітли у Тернополі. Так, сміливо можна написати про виставку робіт учасниць творчого об’єднання “Берегиня”. Дев’ять майстринь представили вишиті сорочки, рушники, скатертини, серветки, витинанки, ляльки мотанки, жіночі прикраси та вироби з вовни. На виставці “Нев’янучі барви народного мистецтва” ви можете побачити вироби: Світлани Галущак, Тетяни Охрицької, Тетяни Сеник, Ірини Сампари, Оксани Коломієць, Алли Шушкевич, Галини Дудар, Олени Стручок і Лесі Мачули.

Зустріч відбудеться 25 вересня о 14 годині в Тернопільській міській бібліотеці №4 для дорослих