23.04.2024
Тернополянка представлятиме Україну на «Місіс Світу-2022» Фото зі сторінки з соцмереж Тетяни Чубак

Тернополянка представлятиме Україну на «Місіс Світу-2022»

«Приємно представляти країну на конкурсі, коли вкотре необхідно привернути увагу світової спільноти до подій в Україні», – каже учасниця Україну на конкурсі Місіс Всесвіт–2022 представить мешканка Тернополя, почесна консулка Угорщини Тетяна Чубак. Вона є багатодітною матір’ю, повідомляє Кореспондент.

Як відомо, жінка перемогла у національному конкурсі у 2021 році, але через проблеми з візою не змогла представляти країну.

«Для мене дуже приємно і відповідально представляти Україну на конкурсі… Особливо зараз, коли вкотре необхідно привернути увагу світової спільноти до подій в Україні», – сказала конкурсантка.

Наразі переможниця активно готується до участі у міжнародному шоу. Команда вже представила один із нарядів для конкурсу – національний костюм із борщівською вишивкою, яка вже століттями символізує силу і незламність українських жінок.

Також вона займається хореографією, бере уроки дефіле і фотопозування та співпрацює з дизайнером Роксоланою Богуцькою над створенням образів для конкурсу.