24.04.2024
Тернополян запрошують на благодійний Вечір французької музики Фото: «NA ПОШТІ»

Тернополян запрошують на благодійний Вечір французької музики

17 вересня у креативному кластері «NA ПОШТІ» відбудеться Вечір французької музики. Початок о 18:30, повідомили організатори Український Мистецький Фронт.

На сценi виступатиме команда професiоналiв джазу зi спецiальною програмою «Saison de velours» (Оксамитовий сезон). Програма складатиметься з творiв Рiшара Гальяно, Мiшеля Леграна, Джанго Рейнхардта, Юбера Жиро, Стефана Грапеллi та iн.

«Зовсiм не обов’язково їхати в Париж, щоб насолодитися французькою атмосферою! Маємо iдею, як провести вечiр у рiдному мiстi, але вiдчути себе посеред Монмартру. Це буде бiльше, нiж просто концерт, це буде вибух французької романтики! Ми вiдтворимо атмосферу Парижа. Жодного плану, розслабляємося i вiдпочиваємо! Музиканти подарують гостям коктейль з неймовiрної сумiшi класичних французьких творiв iз вкрапленнями джазових iмпровiзацiй та шаленого драйву у стилi мануш. На сценi – чисто чоловiча команда!», – запрошують органiзатори.

Також вони називають п’ять причин, чому необхiдно вiдвiдати концерт «Ville de l’amour»: на вас чекає романтичний вечiр з лiтнiм дрес-кодом для “white party”; звучатимуть найвiдомiшi шлягери французького кiнематографу, циганський стиль мануш; запрошений спецiальний гiсть вечора; це буде не банальний джаз, а концептуальний концерт iз спецiальною програмою, де пересiкатимуться шлягери поколiнь – вiд Леграна до сучасних проектiв, як ZAZ; кошти з кожного квитка будуть спрямованi на пiдтримку Медичного корпусу Львiвщини (АЗОВ).

Зiбранi грошi передадуть на потреби Медичного корпусу Львiвщини, який сприяє забезпеченню окремого полку спецiального призначення А30B.

Квитки за посиланням concert.ua/uk/event/ville-de-lamour-ternopil.  

Для вiйськових вхiд вiльний.

Тi, хто не зможе вiдвiдати концерт, але хоче долучитись до допомоги вiйськовим, можуть зробити це за посиланнями.
Лiнк для донатiв:
Приват-Банк
https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK
MONOBANK
https://send.monobank.ua/jar/F6hAjTrXv
PayPal:
AFofUkraine@gmail.com