24.04.2024
У Тернополі новий навчальний рік розпочнеться дистанційно Фото:https://tvoemisto.tv/news/pershyy_dzvonyk_u_shkolah_lvova_rozklad_88160.html

У Тернополі новий навчальний рік розпочнеться дистанційно

У Тернополі шкільний рік розпочнуть дистанційно. Про це розповіла Ольга Похиляк, начальниця управління освіти ТМР, пишуть Тернополяни. 

«1 та 2 вересня у школах Тернополя ми розпочнемо навчання дистанційно, у нас є для цього усі засоби. Також відбулася конференція в Бучі, виступав міністр освіти, надається пріоритет офлайн навчанню, ми теж за офлайн навчання, – наголосила Ольга Похиляк. – Ми здійснювали опитування серед батьків у Тернополі щодо форми навчання в червні, тепер знову робили ще одне опитування, думаю, що до 1 вересня результат може ще змінитися. За дистанційне навчання, якщо брати по всіх школах Тернополя – на сьогодні 19,5 відсотків батьків виявили, щоб їхні діти навчалися дистанційно, інші відповідно за офлайн навчання і за змішане навчання. Ми маємо відповідні результати по кожному закладу зокрема, порівняно з іншими обласними центрами кожна школа має укриття».