23.04.2024
На Тернопільщині відбудеться  вишкільний наметовий табір “Лисоня” ім. Івана Гавдиди

На Тернопільщині відбудеться вишкільний наметовий табір “Лисоня” ім. Івана Гавдиди

“Лисоня” ім. Івана Гавдиди – вишкільний наметовий табір, на якому ти можеш випробувати себе, розширити свій кругозір, загартувати тіло і дух. В умовах сучасної російсько-української війни, кожен має знати,  як протидіяти ворогу на своєму фронті боротьби. Якщо тебе цікавить саморозвиток; ти прагнеш знайти нових друзів; набратися досвіду та бути свідомим громадянином, який знає, як відстояти свої інтереси, тоді “Лисоня” – це саме те, що тобі потрібно! Адже  вже кілька десятиліть поспіль табір збирає велику кількість однодумців з всієї країни на Тернопільщині.

На учасників чекають фізичні випробування, лекції на теми українського націоналізму, причин війни, громадської активності, а також дружня атмосфера табору. Кожен день наповнений активною програмою, після якої кожен з учасників стане витривалішим, свідомішим і впевненішим, ніж був вчора. Захід орієнтований на молодь, яка хоче вдосконалюватись і готова працювати над собою, щоб вже сьогодні бути патріотом в дії, а не на словах. 

«Лисоня» – табір вишкільного характеру, тож відпочинку очікувати варто.

Коли: 11-17 серпня.

Вік учасників 18-24 років.

Місце проведення: Тернопільщина (деталі після реєстрації)

Організаторами табору: Молодіжний Націоналістичний Конгрес.

Деталі за номером: +38 099 112 4263 Світлана

Анкета: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeSOUe8B895sCBZcgp7z7WWVVIF9FhS8IFqPPn67UQSfWwIOw/viewform?fbclid=IwAR2rokckYnH_y72xSuSliY_xdAou6Suufd8A4vgp43ktlumtp3ZwRhyzYcw , виконай всі умови участі та стань учасником нашої команди