25.04.2024
IT-компанія до свого 30-річчя проводить ініціативу «30 добрих справ». Що зробили в Тернополі?

IT-компанія до свого 30-річчя проводить ініціативу «30 добрих справ». Що зробили в Тернополі?

Українській інноваційній аутсорсинговій ІТ-компанії ELEKS у вересні виповнилося 30 років.

Згідно з рейтингом International Association of Outsourcing Professionals, ELEKS входить у топ-100 аутсорсингових компаній світу у 2021 році. Окрім того, за результатами щорічного дослідження EY «Найкращий роботодавець – 2020» ELEKS – у топ-50 найкращих роботодавців України і топ-20 серед ІТ-роботодавців.

Головний офіс ELEKS знаходиться у Львові. Компанія має також центри розробки у Києві, Івано-Франківську і в Тернополі, та торгові представництва у США, Великій Британії, Польщі, Німеччині, Естонії.

З невеликого львівського офісу батько та син, Олексій Скрипник та Олексій Скрипник-молодший, розвинули компанію до 1800+ спеціалістів, які реалізували вже більше 750 end-to-end проєктів.

До свого ювілею у компанії проводять ініціативу «30 добрих справ до 30-річчя ELEKS». «Елексівці» пропонують важливу для суспільства ідеї, а компанія сприяє їхній реалізації власними ресурсами.

Зокрема, у рамках однієї з добрих справ відбувається висадка 30-ти дерев у містах, де є їхні відділення.

Тож працівники компанії спільно з ініціативними тернополянами минулої суботи провели висадку дерев. Відтак, на вулицях Чернівецькій і Лозовецькій ростимуть катальпи Нани, сакури, клени Роял Ред, клени Фламінго, черемхи Канада, декоративні липи і яблуні.

Ініціатива реалізується системно, а добрі справи обиралися за багатьма актуальними напрямками​:

  • добробут та екологія (наприклад, ідея «30 років – 30 дерев!», метою якої було озеленення кожного регіону України; компанія також долучилась до створення публічного саду-городу у парку «Залізна вода» у Львові і до облаштування громадського простору в смт Гоща Рівненської обл.);
  • допомога лікарням та іншим громадським закладам (челендж «Перетворюємо заняття спортом на благодійність!», завдяки якому придбано риноларингофіброскоп для лікарні «Охматдит» у Львові​; компанія також відремонтувала і передала електротрепан у відділення нейрохірургії лікарні «Охматдит» в Києві; облаштувала відпочинкову кімнату для лікарів Центральної міської клінічної лікарні Івано-Франківської міської ради; надала фінансову підтримку ГО «Тарілка» для відкриття банку їжі у Львові);
  • інтелектуальне та культурне волонтерство (спеціалісти ELEKS як освітні волонтери платформи «Edumus» будуть вчителями продовженого дня для школярів; компанія також стала партнером ГО «Навчай для України»)
  • підтримка дітей (елексівці з усіх українських офісів зібрали комп‘ютерну техніку, одяг та книги і передали у місцеві представництва Товариства Червоного Хреста України; компанія також закупила більше 300 книг і передала їх у дев‘ять дитячих бібліотек у Львівській і Тернопільській областях; компанія також долучилась до внутрішнього оздоблення стін у двох дитячих будинках Києва).