24.04.2024
Kyiv Tango Orchestra у Тернополі

Kyiv Tango Orchestra у Тернополі

Kyiv Tango Orchestra – один з найвідоміших колективів України. Це візитівка та окраса сучасної української музичної індустрії. Концерти квартету – завжди велика подія і яскраве свято, адже рівень майстерності музикантів, так само як і елегантний стиль виконання, з перших акордів дивує і повністю захоплює слухача, занурюючись в світ високої музики.
Колектив заснований ще у 2011 році. В репертуарі Kyiv Tango Orchestra безліч концертних програм, серед яких – українські народні пісні у стилі танго, які вже підкорили не одну країну. В квартет зібрані найкращі музиканти України, які самі по собі є відомими солістами і лауреатами міжнародних конкурсів. Стиль, неймовірна енергетика, найвище художнє та професійне виконання в елегантному обрамленні, і нарешті, фірмове звучання – все це квартет віртуозів Kyiv Tango Orchestra.
Учасники колективу:
ТЕТЯНА ПАВЛІЧУК-ТИШКЕВИЧ – РОЯЛЬ
Тетяна – відома українська піаністка, викладач. Лауреат міжнародних конкурсів. Тетяна є автором та артистичним директором колективу з 2011 року.
ОСТАП КОНАШУК – АКОРДЕОН
Остап Конашук – артист народного художнього колективу «Світанок». Випускник Національної музичної академії України. Віртуозний виконавець на кнопковому акордеоні, сопілці, пан-флейті. Багато років концертує за кордоном. Грав у 29 країнах світу.
ТАРАС ВИДИШ – СКРИПКА
Тарас Видиш – соліст джаз-фольк-бенду «Бріо», викладач Тернопільського музичного коледжу та Тернопільського педагогічного університету, диригент студентського камерного оркестру. Закінчив Львівську національну музичну академію ім. Миколи Лисенка. Учасник багатьох джазових проектів в Україні та за кордоном.
НАЗАРІЙ СТЕЦЬ – КОНТРАБАС
Назарій Стець – артист національного ансамблю солістів «Київська Камерата», відомий концертуючий музикант України, виконавець багатьох творів українських композиторів, запрошений артист багатьох музичних оркестрів та проектів в Україні та за її межами.
Тернополю неймовірно пощастило! Адже Kyiv Tango Orchestra повертається з великих гастролей Німеччиною і 13 червня о 19:00 дасть єдиний концерт у креативному кластері Nа пошті!